2015. szeptember 15., kedd

Play It Wild!


Az előző blogomnak, illetve a Coty Hungary Kft.-nek hála ez már nem az első Playboy csomag, amit tesztelésre kaptam. Őszintén szólva, amíg ki nem próbáltam a márka 1-1 termékét, abszolút nem mozgatta a fantáziámat, ha láttam mondjuk egy drogériában. Azonban ahogy egyre jobban megismertem a márka termékeit, egyre jobban kezdtem megszeretni - és nem csak én, hanem a párom is.


A tusfürdő illata nagyon kellemes számomra, amolyan tipikus pasi tusfürdő illat egy kis fűszeres csavarral. Az illatát zuhanyzás után 2-3 órával is érzem még általában. Kellemes illat, normális tusfürdő állag, nem szárítja a bőrt. Szerintem ennyit várhatunk egy tusfürdőtől, és pontosan ezt kapjuk a Playboy-tól.

Az EDT illata kicsit pikánsabb, én leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy egy felnőtt, érett, ám fiatalos, temperamentumos férfihez illő, kellemes illat. Ráadásul EDT létére igazán tartós, használat után még egy fél napig intenzíven érezni szoktam a páromon.Imádom a párducmintát, szóval már a csomagolással kilóra meg lehetne venni. De persze a külcsín nem minden. A tusfürdő karamellás illata számomra elsőre szaglásra a flakonból nagyon erős volt, de használat közben/után viszont imádom. Jön az ősz, a hidegebb időszak, én pedig imádom ilyenkor a tömény, cukorkás-csokis-kókuszos-vaníliás-bármilyen tömény illatokat. Ha este lezuhanyzom vele, másnap reggel még érzem a bőrömön, de nem annyira zavaróan, hogy pl. egy más illatú parfüm használatát zavarná. Nagyjából ugyanazt tudom elmondani róla, mint az eddigi Playboy tusfürdőkről, amit már használtam: kellemes és tartós illata van, nem szárítja ki a bőrömet (testápoló nélkül sem), és tökéletesen használható zuhanyzáshoz.


A női EDT valami iszonyatosan cuki szerintem. A megszokott kis masnis kupak mellett az üveg most nem átlátszó, hanem párducmintás borítást kapott. Egyszerűen imádom. Az illata számomra nagyon érdekes, mert miután befújtam vele magam, egy jó 10 percig nagyon nem tetszett és nem éreztem magaménak. Aztán -ahogy a legtöbb kedvenc parfümömnél is szokott lenni - kb negyed óra elteltével már teljesen más illatot érzek, ami egy finom, fiatalos, de mégis nőies illat.


Forrás
Összességében azt kell mondanom, hogy most sem csalódtam a Playboy márkában. Persze az illatokkal kapcsolatban mindenkinek más és más tetszik, nem egyezhet mindenki ízlése, de szerintem egy szaglászást mindenképp megér - mind a férfi, mind a női részlegen. Egyébként az áruk sem vészes, és mivel tartós illatokról van szó, nem kell egy alkalommal a fél flakonnal magunkra fújni, így nem is fogynak el túlságosan hamar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...