2016. május 13., péntek

II. Black'n'White Rock'n'Roll Weekend - Élménybeszámoló - SZOMBAT

A szombati nap részemről - részünkről még zsúfoltabb volt, mint a pénteki, hiszen reggeli után nem sokkal kitelepültünk a Mátyus Udvarházba az AM RETRO-val. Johnny árult, én pedig retro és pin up frizurákat készítettem.


 
A  hangulatfelelős a Matchboys (HU) zenekar volt:
 Ezzel a szuper retro Ikarusszal vitték a vendégeket a szabadtéri helyszínre:

A szabadtéri rendezvény 4 óra körül ért véget, mi még összepakoltuk az árut és a fodrászcuccaimat, a dekorációkat, majd visszatértünk a hotelbe.

Vacsorához ezt az egyszerűbb, kényelmes szettet választottam:

Vacsi után Johnny befészkelte magát a DJ pultba, én pedig még bent is csináltam egy frizurát, utána pedig átöltöztem és mentem le a többiekhez. :) Az estét Andorai Péter & The Graceband (HU) nyitotta, az első felvonásról lemaradtam, de nagy örömömre még a második előtt leértem, így kicsit beszélhettem a srácokkal és személyesen is gratulálhattam Petinek a Texasban elért sikereihez. :)


Petiék után a Wise Guyz (UKR) lépett fel. Ők annyira nyomták a bulit, hogy szünetet sem tartottak, egyben végigcsinálták a koncertet, ami  egyébként szintén fantasztikusan sikerült. :)

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük a magunk - és talán mindenki - nevében is, hogy a szombati napot maximálisan kihasználtuk! :)
Ezúton is szeretném megköszönni Réz Zoltánnak és párjának, Dér Gabriellának a szervezést és minden erőfeszítésüket, a Hotel Eger&Park személyzetének a csodás kiszolgálást, a finom ételeket, illetve mindenkinek, aki ott volt ezt a sok-sok felejthetetlen, szuper élményt! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...