2016. május 13., péntek

II. Black'n'White Rock'n'Roll Weekend - Élménybeszámoló - Vasárnapi ejtőzés

Vasárnap a legtöbben reggeli után kicsekkoltak, majd elmentek városnézésre, és indultak haza. Mivel a szállodai szoba elhagyása után a hotel még lehetőséget biztosított a vendégek számára a wellness használatára, mi gyorsan bepakoltunk a kocsiba mindent, kivéve a fürdőruhákat és éltünk a lehetőséggel. Nagyon jól esett egy kicsit pancsolni - bár úszni nem tudok, azért fürdeni szeretek. :) Egyébként a medencéknél összetalálkoztunk Scherer Péterrel, akit amúgy is bírok, mert nagyon jó színész, de eddig nem volt szerencsém vele személyesen találkozni. Nagyon kedves volt, beszélgettünk egy kicsit vele és a családjával, majd mentünk a dolgunkra.

Délután 2 körül elhagytuk a hotelt és sétáltunk kicsit a dobó téren. Itt nagy örömömre a kedvenc édességemmel, Oreo-val kínáltak minket a hostess lányok, és volt egy "töltőállomás" is, ahol lehetett rajzolni, üzenetet hagyni, fényképezkedni. Természetesen ki nem hagytam volna semmi pénzért... :)


Mi lenne, ha adnék egy Oreo-t? :)
Ilyen gyöngyszemeket valahogy mindig találunk :)
 Sétálás közben elkapott minket az eső, és már kicsit éhesek is voltunk, ezért beültünk egy szimpatikus étterembe ebédelni. Belül gyönyörű volt a hely.

Hazafelé menet - meglepő módon... :) - egy benzinkútnál megláttunk egy ismerős Impalát és egy Cadillac-et, így bementünk a kávézóba a barátainkhoz. Megpihentünk egy kicsit 

Hazafelé pedig végig ezt a gyönyörű "popót" nézhettük :)
Összegezve a múlt hétvégét, bár nagyon elfáradtam, imádtam minden egyes pillanatát, csak azt bánom, hogy ilyen gyorsan véget ért. Remélem, hogy jövőre is lesz Black'n'White Rock'n'Roll Weekend! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...