2017. február 19., vasárnap

Welcome Back!

Sziasztok!

Most kezdhetnék magyarázkodni, miért hanyagoltam a blogot, pedig akkora terveim voltak vele... Néha a tervekkel kicsit várni kell, ezért nem is fogok magyarázkodni és szabadkozni.
Egyszerűen csak szeretnék írni. Írni olyan dolgokról, amiket szeretek, amik az életem részévé váltak. Akkor is, ha lesznek olyanok, akiket ez a téma, ez az életstílus nem annyira érdekel.

forrásAz előző blognál elkövettem azt a hibát, hogy mindig azt vártam, hogy na ki szól hozzá a bejegyzéseimhez, mit reagálnak stb, illetve egy idő után inkább az elvárásoknak megfelelő témákat helyeztem előtérbe, nem pedig amik engem érdekeltek. Ezt a blogot most azért szeretném csinálni, hogy szeressem, hogy ez lehessen az én kis "játszóterem", ahol kiélhetem kicsit a kreativitásomat is

Nem akarok elhamarkodottan kijelenteni olyanokat sem, hogy "heti x bejegyzést teszek közzé" mert akkor az már egy kötelességgé válik, most inkább úgy vagyok, hogy akkor, annyi és olyan bejegyzés lesz, ami nekem is örömet okoz, így lehet, hogy kevesebb, de mindenesetre minőségibb bejegyzések tudnak majd születni. :)

A blog külsején is szeretnék kicsit újítani, csinosítani a dolgokat, de mivel elég régen csináltam, ez lehet, hogy kicsit több időbe kerül majd.

Első körben ennyi lettem volna, hamarosan jelentkezem egy "igazi" bejegyzéssel, addig is kellemes vasárnapot mindenkinek, aki olvassa! :)1 megjegyzés:

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...