2017. március 10., péntek

Vintage Rolls 1. - Barrel Roll

Sziasztok!

Úgy gondoltam, érdekes lehet számotokra is, hogy melyik "csigának" mi a neve. Ezért indítom ezt a kis sorozatot, ami amolyan vintage roll "kisokos" lesz. És lustaságom legyőzése érdekében mindegyiket meg szeretném csinálni a saját hajamon is, és azon bemutatni.Az első, az egyik nagy kedvencem, a Barrel Roll, ami találó, mert tényleg kicsit olyan forma, mint egy hordó. Én a hétköznapokban ezt preferálom, mert a frufrumból pillanatok alatt meg tudom csinálni, ráadásul kibontott és összefogott hajjal is jól mutat.
Elkészíteni egyszerű - persze annak, aki már tudja, hogy kell... :) Ezt most külön nem csináltam meg, hiszen nagyon gyakran ilyen a hajam, de azért mutatok néhány képet róla.

Egyrészt azért is szeretem, mert tényleg könnyen elkészíthető és "kényelmes", másrészt pedig azért, mert hamar elkészül, mégis mutatós a végeredmény és nagyszerűen variálható. Jól mutat kiengedett loknis hajjal: hajvirággal vagy kendővel variálva is; de ugyanígy mutatós lófarokba kötött hajjal is: magában, babos kendővel vagy éppen elegánsabb kendővel, hajvirággal kiegészítve is.

Köszönöm, hogy elolvastátok, szép napot és kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!2018. 11. 17. Próbafülke - Vintage frizura tanácsadás

Sziasztok! November közepén volt egy VIP-nap a Próbafülke üzletben a törzsvásárlók számára. Bár az üzletben előtte még sosem jártam, a tav...