2017. március 10., péntek

Vintage Rolls 1. - Barrel Roll

Sziasztok!

Úgy gondoltam, érdekes lehet számotokra is, hogy melyik "csigának" mi a neve. Ezért indítom ezt a kis sorozatot, ami amolyan vintage roll "kisokos" lesz. És lustaságom legyőzése érdekében mindegyiket meg szeretném csinálni a saját hajamon is, és azon bemutatni.


Klaudia Orbán fényképe.


Az első, az egyik nagy kedvencem, a Barrel Roll, ami találó, mert tényleg kicsit olyan forma, mint egy hordó. Én a hétköznapokban ezt preferálom, mert a frufrumból pillanatok alatt meg tudom csinálni, ráadásul kibontott és összefogott hajjal is jól mutat.


Elkészíteni egyszerű - persze annak, aki már tudja, hogy kell... :) Ezt most külön nem csináltam meg, hiszen nagyon gyakran ilyen a hajam, de azért mutatok néhány képet róla.

Klaudia Orbán fényképe.

Klaudia Orbán fényképe.

Klaudia Orbán fényképe.

Klaudia Orbán fényképe.

Egyrészt azért is szeretem, mert tényleg könnyen elkészíthető és "kényelmes", másrészt pedig azért, mert hamar elkészül, mégis mutatós a végeredmény és nagyszerűen variálható. Jól mutat kiengedett loknis hajjal: hajvirággal vagy kendővel variálva is; de ugyanígy mutatós lófarokba kötött hajjal is: magában, babos kendővel vagy éppen elegánsabb kendővel, hajvirággal kiegészítve is.

Köszönöm, hogy elolvastátok, szép napot és kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Répás kekszek SzafiFree Expressz lisztkeverékkel

Sziasztok! Mostanában egész sokat kísérletezgetek a sütögetéssel és főzéssel. Mivel volt még itthon egy jó adag répa, amit kidobni nem akar...