2017. április 11., kedd

2017/1

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy 3 havonta fogok egy ilyen kis képes beszámolót írni, hogy mi történt az elmúlt negyedévben. :)


Remélem, másokat is érdekel, mindenesetre nekem jól esik így visszanézni, mik is történtek és kicsit nosztalgiázni, még ha nem is volt olyan régen.

Január:

A januárt, mint mindig, idén is az Elvis szülinapi bulival nyitottuk, a New Orleans Club-ban, ahol az árusítás mellett frizurakészítés is volt. Nagyon szeretem ezt a bulit, bár lázasan kellett végigcsinálni, azért helyt álltam... :)És persze idén is januárra esett a szülinapom... :D Most szűk baráti körben ünnepeltünk, viszont nagyon jó volt. Kaptam szép fodrászollós-fésűs tortát és szép új telefont meg Batman-es és flamingós jóságokat. :)Február:

A Valentin-napi meglepim, amire nem is számítottam... :)


A kisasszonynak ez volt a véleménye a "szerelmesek napjáról"... Mostanában szerencsére kezd lenyugodni, de azért még mindig van, hogy megkergül.


Bár februárban még nem volt valami jó idő, azért a hajamra ügyeltem. :D


Egy kedves barátunktól kaptam ezeket a régi fodrászkellékeket, eredeti papírjaikkal. Nagyon meghatott, mivel a nagymamájáé volt, és azt mondta, tudja, hogy én megbecsülöm és jó helyen lesz nálam. Így is van, nagy becsben tartom őket. :)


A pupusas a mai napig az egyik kedvenc kajám, egyszerű, hamar megvan és isteni finom. Csak amilyen hamar megvan, olyan hamar el is fogy. :)


Az "új" lámpánk. Most, hogy leszoktunk a régi rádiók vásárlásáról, valamivel pótolni kellett a hiányt... :D

Március:

Végre sikerült egy frizura, amit már régóta meg szerettem volna csinálni. Bár a képen nem látszik, hátul kontyban van a hajam, snood-dal kiegészítve. (később erről is szándékomban áll írni.)


Nem tehetek róla na, imádom a flamingókat. :)


Ezt a szépséget pedig nőnapra kaptam, majdnem 3 hétig gyönyörködtem benne.


A házi pizzát még mindig imádom, elkészíteni és enni is. ;)


Márciusban megcsináltam életem első izraeli halva-ját is, Érdekes ízvilág, de azért finom,

A névnapi ajándékaim. :)


Az "új" bútoraink. Ilyen finom kincseket lehet találni a piacon. :)


Márciusban végre a fodrász szobámat is kicsit átrendeztük, a fotelokat egy kedves ismerősünktől kaptuk, szerintem a legjobb helyre kerültek. :)


Márciusban pár napig egyedül voltam a macskusszal, és végre sikerült egy "normális" közös képet csinálni. Bár szerintem ő nem tud róla, mert pont aludt... :3


Márciusban jobban rágyúrtunk a webshopra is. Lassan, de biztosan haladok vele. :)


És végül, de nem utolsó sorban, ezt a meseszép nyakláncot kaptam a szerelmemtől. :)

"Röviden" ennyi lett volna a 2017-es év első 3 hónapja. Persze rengeteg minden történt, de lehetetlen mindet megörökíteni. A bloggal is foglalkozni szeretnék, de egyelőre a webshop a legfontosabb, ami azért elég sok energiát és időt igényel, mivel én csinálom a képeket és a feltöltéseket is. Bár ez egyáltalán nem gond, mivel szeretem ezt csinálni.

Remélem, azért volt, aki érdekesnek találta, illetve aki instagram-on nem követ, valószínűleg még nem látta ezeket a képeket.

Köszönöm, hogy elolvastátok és megnéztétek, kellemes estét Mindenkinek!


2 megjegyzés:

 1. Bocsánat a slampos fogalmazásért, de nekem nagyon tetszenek ezek a cuccok.
  A nyakláncod csodálatos!!! A tortád is az volt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, kedves vagy :)
   Igazából nekem ugye ez a "megszokott" de a mai napig úgy be tudok gerjedni ha kitalálom, hogy kell valami (pl egy éve egy állólámpás bárszekrény, vagy előtte a piros ülőgarnitúra :D ) hogy addig hajtom, míg megszerezzük :)

   Törlés

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...