2017. április 23., vasárnap

Vintage Rolls 4. - Triple Victory Rolls

Sziasztok!


Itt a Vintage Rolls negyedik része, amiben a "Triple Victory Rolls" a főszereplő. Most nem magamon, hanem az unokahúgomon csináltam meg, mert így kicsit könnyebb és gyorsabb volt.
A technika ugyanaz, mint a sima Victory Rolls esetében, viszont ez technikailag nem Victory Rolls, mégis így hívjuk. Ez kicsit kacifántos, de így van... :)A lényeg, hogy a 3 csiga egyforma méretű, és szimmetrikus. A 3 csiga helyét lehet variálni, de az azonos méret és a szimmetria a legfontosabb. Nyilván lehet különböző méreteket is csinálni, vagy nem szimmetrikusan, de akkor már nem ez lesz a neve.

Ez egy kicsikét időigényesebb, viszont annál mutatósabb a végeredmény. Zárójelben jegyzem meg, hogy most direkt nem használtam sütővasat Lara haján, hanem csak simán kézzel tekertem fel, sütővassal értelemszerűen szebb eredményt lehet elérni.

Legjobban hátul feltűzött hajjal és hajvirággal kiegészítve néz ki jól, de hátul kiengedett, loknis, befésült hajjal is igazán tetszetős.


A sorozat előző részeit ezeken a linkeken találod:
Vintage Rolls 1. - Barrel Roll
Vintage Rolls 2. - Reverse Barrel Roll
Vintage Rolls 3. - Victory Rolls 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...