2017. április 28., péntek

Vintage Rolls 5. - Victory Rolls with Barrel Roll

Sziasztok!

Itt az 5. rész is a Vintage Rolls sorozatból. A "Victory Rolls with Barrel Roll" lényegében két előző téma ötvözete, amik nagyon jól mutatnak együtt.Ez egy kicsit időigényesebb frizura, de annál mutatósabb a végeredmény. Én most feltűztem hátul is a hajamat, mert a hosszúkás arcformámhoz így jobban mutat, de például kerek arc mellé remekül mutat kiengedett, loknis hajjal hátul.


Ez is egy elég jól variálható frizura, többféleképpen lehet megcsinálni a hátulsó részt, de a rollokat is jól lehet variálni.


Hivatalosan a két Victory Rollból és a Barrel Rollból áll, viszont itt nem szempont sem a szimmetria, sem a Victory Rollok elhelyezkedése, csak hogy a "V" alakot kiadja.


Próbáltam felülről, illetve oldalról is normális képeket csinálni róla, hogy jól látszódjon. Én most szándékosan állítva hagytam a két oldalsó rollt, mert így jobban kivehető képeken, viszont azokat is lehet elfektetve, illetve más szögbe tekerni, csak a képzelet szabhat határt.


A szimmetria mellett ez esetben a rollok mérete sem fontos, hogy egyformák legyenek, nem úgy, mint a Triple Victory Rolls esetében .


Hátul szándékosan nem bonyolítottam túl, csak besütöttem és befésültem, illetve egy vékony hajhálóval és egy virággal tettem kicsit izgalmasabbá az összképet.


És új segítőtársam volt a Suavecita pomádé, amire már nagyon régóta vágytam és most végre a kezemben foghatom és dolgozhatok vele. Erről később lesz egy részletes bejegyzés is, de eddig nagyon tetszik és minden tekintetben veri az összes waxot, amit valaha használtam magamon vagy a vendégeim haján.


Ő lenne az, ha esetleg valaki szeretné beszerezni, nyugodtan keressen fel, mivel nem csak használni fogom, de árusítani is. Kérdés esetén nyugodtan írhattok ide is, de akár e-mail-t is, szívesen válaszolok, illetve nemsokára lesz egy teszt is a pomádékról.


 Köszönöm, hogy elolvastad, legyen kellemes napod és szép hétvégéd!


A sorozat előző részeit ezeken a linkeken találod:
Vintage Rolls 1. - Barrel Roll
Vintage Rolls 2. - Reverse Barrel Roll
Vintage Rolls 3. - Victory Rolls 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...