2017. május 10., szerda

Roll & Go használata - videó


Sziasztok!

Mivel a hétvégén Egerben leszünk és már holnap indulunk, a héten nem sok időm volt a pakolás és készülés miatt. Viszont többen érdeklődtek más platformokon a Roll&Go használatáról, így készítettem 3 kis videót, amiben babafejen bemutatom. Nem tupíroztam, nem használtam rá sem waxot, sem lakkot, csak és kizárólag a csavarási technika látható. Ezt csak ezért hangsúlyozom ki, mert értelemszerűen egy élő ember haján, amit szépen lehet tupírozni és bekenni, befújni, nem pont így néz ki, hanem sokkal szebb. :)


Természetesen a hétvégén szeretnék olyan videókat is készít(tet)ni, ahol élesben látható az eszköz használata és majd ezt is közzé tenni. Az eszközt egyébként Magyarországon először nálunk lehet megvásárolni,  erről is lesz még szó bővebben nemsokára. :)

Köszönöm, hogy megnéztétek, akinek kedve van, szombaton a Hotel Eger és Park-ban megtalál minket, élőzene is lesz, Fenyő Miklós koncert, frizurakészítés általam, illetve sok-sok jó program mindössze stílusosan, 1950 Ft-os belépőért.

Kellemes napot!

2018. 11. 17. Próbafülke - Vintage frizura tanácsadás

Sziasztok! November közepén volt egy VIP-nap a Próbafülke üzletben a törzsvásárlók számára. Bár az üzletben előtte még sosem jártam, a tav...