2017. október 2., hétfő

Vélemény - Suavecita pomádé

Sziasztok!

Már egy ideje adós vagyok a Suavecita pomádéról alkotott véleményemmel.

Nem akarom lelőni a poént, de ha egy mondatban kéne összefoglalnom, akkor azt mondanám, nagyon sokáig vártam a megvásárlásával, és most csak azt kérdezném magamtól, miért vártam eddig... :)


Külcsín: Bár a csomagolás $nem minden, azért jelen esetben nálam hatalmas plusz pont a tégely minőségi kialakítása. A teteje is rendkívül jól zár, ami főként a nyári melegben, utazáskor fontos, hiszen így nem folyik ki a tartalom, még akkor sem, ha tényleg nagyon meleg van és esetleg fejre áll a tégely a táskában. A cuki csontvázas Pin Up csajos minta meg már csak hab a tortán.

Mennyiség: 4oz vagyis 113 gramm.

Tartalom: Pomádéról beszélünk, vagyis az állaga nem olyan híg, mint egy hajzselé, de nem is olyan tömör, mint egy wax. A tetőt letekerve átlátszós-rózsaszín, vízbázisú hajformázó található. Amit észrevettem, hogy egyáltalán nem ragacsos sem tapintásra, sem a felvitel után a hajon nem hagy ragacsos érzetet - a legtöbb wax-szal ellentétben. Ráadásul az illata valami mesés, nem tolakodó, mégis érezhető, kellemes virágos-gyümölcsös illat.

Használat: Szerencsére nagyon kevés elég belőle, így szerintem jó ideig elég lesz, pedig már hónapok óta használom magamon, illetve rendezvényeken mások frizuráit is ezzel készítem. A Pin Up stílusú frizurákhoz szoktam használni, méghozzá úgy, hogy a tupírozás után egy borsónyit összedolgozok a tenyeremben és ezt viszem fel a hajhosszra, majd elkezdem fésülni, beállítani a hajat. Szerencsére nem csak a "csigákhoz" vált be, hanem a hullámos hajhoz, illetve a "Pageboy" stílusú frizurákhoz is tökéletesen bevált. Nagyban megkönnyíti a munkámat, mivel az állagának köszönhetően könnyű felvinni, könnyen eloszlik és nagyon tartós is.

Rendszerint magamon tesztelem a hajlakkokat, hajformázó termékeket, mielőtt élesben használnám őket, és azt kell mondjam, nagyon meg vagyok elégedve vele, mivel egyszer 3 különböző frizurát is elkészítettem vele egymás után - mosás nélkül.

Ár: Az ára lehet sokak számára visszatartó erő, sokáig én is pont emiatt nem akarta megvenni, hiszen kb. 6000 Ft-ra jön ki. Viszont mivel tényleg sokáig elég, jó minőségű, és sokkal szebb frizurákat lehet vele csinálni, mint nélküle, szerintem ennyit mindenképpen megér.

Összességében: Sokan dicsérik, számos külföldi Pin Up és Vintage fodrász használja, így elég nagy elvárásaim voltak. Kicsit féltem is, hogy esetleg nem váltja be a hozzá fűzött reményeimet, de szerencsére nem így lett. Az egyetlen visszatartó erő az lehet, hogy nem lehet csak úgy megvenni egy drogériában vagy fodrászkellék boltban, hanem meg kell rendelni, de ebben szívesen segítek az AM Retro oldalon.

Ti próbáltátok már? Ha igen, mi a véleményetek róla?
Köszönöm, hogy elolvastátok, kellemes napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...