2018. január 4., csütörtök

Happy New Year!Sziasztok!

Először is mindenkinek boldog új évet kívánok, és bár megint ritkásan blogolok, azért igyekszem... :) Elteltek az ünnepek, az év, és bár én a saját szülinapomtól számolom az új éveket - még jó, hogy csak 3 hét van a kettő között - ilyenkor én is mindig csinálok egy kis számvetést az évről, és magamról, a célokról, mindenről.


2017 azt hiszem, életem talán eddigi legnehezebb éve volt - bár lehet, hogy sok év távlatából már nem így fogom látni. Eléggé nehéz időszak volt számomra, mivel rosszullétekkel kezdtem az évet, sőt, egyszer odáig fajult az egész, hogy 3 teljes hétig nem mertem egyedül kimenni az utcára. Ez köszönhető néhány pánikrohamnak, amiket sokáig a szőnyeg alá sepertem, senkinek nem mertem beszélni róla, és azt hittem, az egész világon csak velem történik ilyen. A jó hír, hogy már tudom, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, illetve hogy segítséggel ebből is ki lehet lábalni. Persze a segítségkérés volt számomra a legnehezebb, mert ugyan én szívesen segítettem másoknak mindig is, segítséget kérni már nem szívesen kértem soha, senkitől. Nem is részletezném ezt nagyon, a lényeg, hogy most már tudom, hogy jó úton haladok, és tudom, hogy ebből is tanulhatok, ami a későbbi életemet megkönnyítheti majd. És ha valamit, akkor azt megtanultam ebből, hogy merjek segítséget kérni, ha rászorulok, és ugyanezt tudom csak tanácsolni mindenkinek, akinek olyan problémája van, amit úgy érzi, egyedül nem tud megoldani! És ne féljetek, hogy mások mit fognak gondolni, mondani, mert aki számít, az úgyis mellettetek fog állni, amikor szükségetek van rá!


Ennyit a nehéz részéről, mert rengeteg, de tényleg rengeteg csodálatos dolog is történt a tavalyi évben velem, velünk. És ez is csak egy löketet ad számomra, hogy a jó dolgokat még jobban tudjam megélni, merjek új dolgokat kipróbálni, bízni magamban, és az Életben.

Nézzük is akkor 2017 számomra legértékesebb élményeit, eseményeit:
 Viszonylag sokat főztem és sütöttem, egyrészt mert próbálok egészségesebben étkezni, másrészt mert imádok sütni-főzni.
 Rengeteget olvastam. Régebben is szerettem olvasni, de mostanában jó pár könyvet alig bírtam letenni. Ezt az idén is szeretném tartani.
 Ez mondjuk nem annyira vidám, mert bukó volt az egész, de elkészült a webshopunk, amit aztán folyamatosan feltörtek. De ha újra lesz hozzá egy kis "kedvem" akkor mindenképpen szeretnék egy újat az idén.
 Nem minden nap, nem is mindig rendszeresen, de azért újra elkezdtem mozogni. Az idén mindenképp többet szeretnék, mert már nagyon hiányzott.
 Egy régi vágyam teljesült azzal, hogy kipróbálhattam a Suavacita és Suavecito termékeit. Azóta is imádom őket, és szeretnék még több terméket kipróbálni tőlük!
 Tavaly kicsit többet szakmázhattam, az idén pedig még sokkal többet szeretnék, a hétköznapokban is, illetve rendezvényeken is.
 Szintén egy régi vágyam vált valóra ezzel az antik fésülködőasztallal. Nem részletezném, imádom!
 Kb 10 év után biciklire ültem. Rá kellett jönnöm, hogy szeretek biciklizni, csak vissza kellett hozzá szoknom.
És ha már bicikli, szintén egy régi vágyam teljesült azzal, hogy megkaptam a szerelmemtől ezt a csodálatos Beach Cruisert karácsonyra, amit még szoknom kell, de imádom!
 Augusztus végén sikerült egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból is és kettesben nyaralni egyet, imádtam!
 Az év, és talán eddigi életem legboldogabb pillanata pedig az volt, amikor szeptember 16-án feltette a párom a nagy kérdést, én pedig természetesen igent mondtam. :)
Sikerült vennünk egy Dodge buszt is, amit már nagyon régóta szerettünk volna. Nem tökéletes, sok felújítás vár még rá, de remélem, az idei évben már kiélvezhetjük az utazások során.

Két fantasztikus csaj, akikre szakmailag is és minden szempontból felnézek. Nem nagy dolog, számomra mégis hatalmas érzés volt tudni, hogy egyáltalán tudnak a létezésemről. Ha az idén nem is, de az életem során mindenképpen szeretném őket személyesen is megismerni és tanulni tőlük.
Persze a magánéletemben a legszebb élményeim a páromhoz (már hívhatom úgy, hogy a vőlegényem! :) ) és a barátainkhoz kapcsolódnak, de ezek nagy részét már úgyis láttátok itt a blogon.


 
 És természetesen a macskaimádat egész évben megvolt. Néha nem hagyja magát, de azért mégiscsak elvisel minket... :D

Nos, ez lenne 2017 az én szememmel nézve. 2018-ra sok tervem és célom van, de erről egy másik bejegyzésben fogok írni. Köszönöm, ha elolvastad, még egyszer boldog új évet kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...