2018. január 18., csütörtök

Hello 2018

Sziasztok!
Az előző évet már ITT összefoglaltam, de mivel holnapután szülinapom lesz, gondoltam itt az ideje összeszedni azokat a dolgokat, amiket szeretnék a közeljövőben, illetve a kicsit távolabbi jövőben elérni.

Mint már írtam, elég nehéz időszak van a hátam mögött, múlthéten pedig voltam emiatt szakembernél is. Szeretnék újra jól lenni, jól érezni magam, eljárni, és túl lenni ezen az egészen. De kezdem megérteni, hogy ahhoz, hogy jól legyek, egy olyan utat kell bejárnom, amit ezelőtt nem ismertem. Sok dolgot már most átértékeltem a fejemben a boldogság kérdésétől a félelemén át, a szorongásig, és szeretném megismerni magamat, hogy hogyan működök, miért úgy működök ahogy, és mit, mivel tehetnék jobbá, hasznosabbá magamban.
Az idén több olyan dolgot szeretnék csinálni, amit szeretek, ami boldoggá tesz és több minőségi időt tölteni a barátaimmal, szeretteimmel.
Ebben az évben szeretnék többet foglalkozni a fodrászkodással, azon belül is a szenvedélyemet szeretném csinálni, vagyis a pin-up és vintage frizurákat. Ehhez kapcsolódóan van pár szakmabeli, akikkel "életcélom" legalább egyszer találkozni és tanulni Tőlük. Bár ezt nem feltétlenül az idén szeretném elérni, inkább az életem során.
Kisebb-nagyobb sikerek már voltak 2017-ben is, de az idén még jobban szeretnék odafigyelni az egészséges táplálkozásra, illetve a mozgásra is, mert bár tudom, hogy az adott pillanatban jobban esik a gyorskaja meg a nasi, meg a lustaság, hosszabb távon mindenképpen jobban megéri odafigyelni arra, hogy mit eszünk és mozogni egy kicsit. Szóval szeretnék egészséges és fitt lenni.
A lehető leghamarabb le akarom tenni a cigit. Már eléggé jó úton vagyok, mivel a napi egy dobozból most ott tartok, hogy 2-3 szál, de azt már nem lépem túl sosem. Tudom, elhatározás kérdése stb, de egyik napról a másikra nem sikerült letenni, ezért a fokozatosságot is kipróbáltam, ami eddig sikeresnek bizonyult.
A másik, ami mostanában tűnt fel, hogy annyi dologra figyelek egyszerre, hogy nem nagyon tudok egy dologra odafigyelni, koncentrálni, jelen lenni, megélni az adott pillanatot. Pedig nagyon jó dolog, szóval ezt is gyakorlom és igyekszem mielőbb elsajátítani.

 Tavaly megint elkezdtem olvasni, ezt a jó szokásomat szeretném idén, és még jó sok évig megtartani.
 Ezek lennének a megvalósítandó vágyaim, céljaim az idei évre. Emellett persze sok kézzelfogható, tárgybeli vágyam is akad, de ezekről majd egy másik bejegyzésben...

Nektek mik az idei évre kitűzött céljaitok?
Köszönöm, hogy elolvastad, legyen szép napod!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...