2018. január 12., péntek

TESZT - Big Sexy Hair Hajlakk

Sziasztok!

Mára egy tesztet hoztam, méghozzá a Big Sexy Hair hajlakkét. Elég régóta szerettem volna kipróbálni, viszont sokáig csak a kisméretű, 50 ml-es változatát találtam, ezért vártam, hogy a 300 ml-es változat is elérhető legyen.
 Szerencsére ITT meg is találtam idővel, így megrendeltem. Sokféle hajlakkot próbáltam már magamon, illetve a vendégeimen is a frizurakészítések alkalmával, de ehhez elég nagy elvárásokkal álltam. 
Mint mondtam, ez a 300 ml-es változat, és kb 3 hónapja használom heti 3-4 alkalommal, és még mindig kb félig van. 2590 Ft-os áron jutottam hozzá, ami nem a legolcsóbb, de úgy voltam vele, hogy ha jó, akkor megéri az árát, ha pedig nem, akkor nem veszek többet.
A megjelenése számomra kellemes, a fekete-fehér-piros színeket egyébként is szeretem, a flakon kialakítása, formája hagyományosnak mondható, és szerencsére nem csúszik ki az ember kezéből sem használat közben. A szórófej is hagyományos, részemről ez teljesen rendben van.
 Ami a használatot illeti, nem kell túl sokat fújni belőle, rugalmas, mégis tartós hatású, ami számomra fontos, mert nem csúszik szét a haj, de nem is keményedik és áll össze egy nagy egésszé. Szóval ezzel teljesen elégedett vagyok, kibírja az egész napot úgy, ahogy reggel beállítottam, másnap pedig csak elég kicsit átfésülni, fixálni és ugyanúgy bírja a napot.
 Részemről a másik nagy kérdés az illat, mert van pár hajlakk, ami bár bombabiztosan tart és rugalmas, de elviselhetetlenül erős az illata. Szerencsére ennek kellemes és a fújás után 10 perccel már egyáltalán nem zavaró.

Összességében véve szállítással együtt fizettem 3580 Ft-ot, és azt mondom, hogy ezt az árat is megéri, és ha elfogy, biztos, hogy újra meg fogom rendelni, mert tart, de nem keményedik be a haj tőle, az illata is kellemes és könnyű használni.

Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc hajlakkotok?

Köszönöm a figyelmet, kellemes hétvégét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...