2018. május 11., péntek

IV. Black 'n' White Rock'n'Roll Weekend - Élménybeszámoló - Péntek

Sziasztok!

Eredetileg egy bejegyzésben akartam az egészet megírni, de aztán rájöttem, hogy ez szinte lehetetlen - vagy legalábbis annyira, de annyira hosszú lenne, hogy valószínűleg kevesen jutnának a végére. :)


 A pénteki napot tudtam, hogy hosszú lesz számomra, főként az utazás miatti izgalmak, és maga az út miatt, de mivel nagyon szerettem volna ott lenni, és teleportálni nem tudok, végül beültem a Buick-ba én is és elindultunk... 

Sajna hiába sikerült időben elindulni, kifogtunk egy másfél órás dugót, - pont dél körül - így 2 óra magasságában értünk oda a hotelbe. Mindenesetre nagyon jó volt megérkezni, gyorsan bepakoltuk a cuccokat, aztán a saját kis szobánkat is elfoglaltuk, és berendezkedtünk.


Kissé megfáradva, de annál nagyobb örömmel (tudom, az arcomon ez nem látszik, higgyétek el, belül öröm van! ;) )álltam neki frizurákat készíteni. Nem mondom, hogy dolgozni, mert számomra ez több annál, imádom csinálni.


A legelső vendégem ez a cuki kislány volt, aki mellesleg nagyon ügyesen tűrte, amíg elkészült a frizurája. De jöjjön néhány kép a teljesség igénye nélkül, mert most sem sikerült azért minden frizurát megörökíteni, de ha jól emlékszem pénteken 8, szombaton pedig 10 frizura készült - beleértve a kicsikét, és a férfiakét is. :)


  

Itt debütált a két szép új molinóm, amire amúgy is nagyon büszke voltam, de annyi dicséretet kaptam rá, hogy jó választásnak bizonyult. Egyébként én raktam össze az egészet, ezért még jobban estek a kedves szavak. ;)

Bár ez már szombaton történt velem, de még a pénteki napról szól, ezért még ebben a bejegyzésben osztom meg. Szóval szombat reggel, amikor felkeltem, egy cikkben ezt találtam:

"Már túllépve a hotel küszöbét belebotlunk az árusok forgatagába, ahol többek között az AM Retro és a legjobb pin-up frizurákat elkészítő Miss Sailor Sally, azaz Orbán Klaudia standja látható." 


Szóval ez így made my day, és nagyon szépen köszönöm az oldalnak, hogy így név szerint megemlítenek, mert igazán jól esett, a többiről már nem is beszélve!

A teljes cikket a Rockabilly.hu oldalán találjátok, olvassátok el!

Köszönöm, hogy elolvastad, a folytatás hamarosan következik! Szép napot és kellemes hétvégét!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...