2018. május 12., szombat

IV. Black 'n' White Rock'n'Roll Weekend - Élménybeszámoló - Szombat

Sziasztok!

Mára a IV. Black 'n' White Rock'n'Roll Weekend szombati napjáról hoztam az élménybeszámolót. Szerencsére már reggelinél lebeszéltünk több frizurakészítést, ezért én a Dobó Térre nem mentem a felvonulásra, így mások képeit láthatjátok majd erről. Bögi Tamásét, Pleva Kittiét és Huszár Márkét.
Szóval míg a többiek felvonultak a Térre, én addig felvonultam a szobába, hogy mire visszaérnek, már kezdhessem is a frizurákat. :)


Képek az autókról, a teljesség igénye nélkül:

 
 

Nálam a két kedvenc a Buick - egyértelmű, miért azt hiszem - és a halottas Cadillac volt,aminek a tulaja stílusosan pap ruhában érkezett meg. :)

Szintén a teljesség igénye nélkül néhány kép a Matchboys zenekarról, Elvis by Tom-ról, és a lelkes közönségről:
 

A felvonulás után visszatértek a többiek is, így nekiláthattam a frizuráknak, mit ne mondjak, szombaton sem sok időm volt unatkozni, de minden pillanatát élveztem!

Az este végére kellemesen elfáradtam, bár megint nem sikerült minden frizurát megörökítenem, illetve voltak férfi hajak is, amiket megint elfelejtettem lencsevégre kapni.


Eme kedves párral, Edittel és Vona Gáborral Petivel mindig jó "szelfizni" meg egyébként is, jó velük lenni, nagyon hasonló a humorunk, így elég jókat szoktunk röhögni, még akkor is, ha néha mások nem értik... :D


Persze egy kis vásárfiát mindenhonnan kell hazavinni, a szoknyával a szerelmem lepett meg, a flamingós füzetkét Editék hozták, a flamingós papírral díszített szösztelenítő hengert (amit nem fogok használni) Guszti és Évi adta, a kis flamingós (meglepő, nem?!) kitűzőt pedig magamnak vettem a Próbafülke standjánál. :)


Nem is tudnék kedvencet választani, de azt hiszem, az egyik legmegtisztelőbb ajándék ez a '30-as évekbeli hajszárító, amivel Géczi Attila és Rózsa lepett meg. :)


A Pedrofon együttesnek pedig külön köszönöm a Figaro előadását, magamra is vettem, de utólag Peti megerősítette, hogy valóban nekem szólt. :)

Sajnos vagy nem, de a legtöbb zenekart nem, vagy csak részben láttam a készülő hajköltemények miatt, de egy pillanatig sem bánom, hiszen remélhetőleg lesz még bőven alkalom látni a fellépőket. :)

Egy szó, mint száz, továbbra is az egyik kedvenc rendezvényem marad ez, mivel számomra nagyon élvezetes a hivatásomat, a kényelmet és pihenést, amit a szálloda nyújt, a barátokkal való közös pancsolást és a koncerteket egybegyúrni. :)

Köszönöm, hogy elolvastad, további szép napot!


2 megjegyzés:

 1. Szép vagy, nagyon jól áll neked ez a stílus.
  Azok az autók pedig... csorgatom a nyálam.
  Jó volt olvasni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm! :)

   Bár az utazás nehezen indult oda és vissza is, de mindent megért! :)

   Törlés

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...