2018. június 4., hétfő

2018/2 - Április-május képes összeállítás

Sziasztok!

Bár negyedéves képes beszámolókat akartam, az április-május elég mozgalmas volt, és olyan sok kép készült, hogy végül úgy döntöttem, most ezt a két hónapot megosztom. 
 
Április:


Május:


Tényleg egészen eseménydús volt ez a két hónap, és elég hamar el is telt. Még mindig hihetetlen, hogy már júniust írunk, nemrég meg még 2017 volt csak.

Amióta végre megtanultam rendesen a cruiser-rel menni, azóta szinte nincs olyan nap, hogy ne bicikliznék legalább egy kicsit. Ez kifejezetten sokat segít az agorafóbián egyébként. :)
Illetve kisebb-nagyobb sikerrel, de egyre jobban próbálok odafigyelni az egészséges étkezésre is. A másik nagy szerelem a Dodge lett, végre használható állapotba került, így tegnapelőtt már azzal mentünk a 2. Rockabilly Parkingra Győrbe. 

Köszönöm, hogy végignézted/olvastad a bejegyzést! Legyen szép napod!

3 megjegyzés:

 1. Azt se tudom, melyik képre reagáljak, a csigáson kívül mindenre tudnék. :D
  Nem tudnál nekem hajfestéket ajánlani? Egy árnyalattal szeretnék világosabbat, mint a tiéd, viszont, amivel eddig festettem, az mind eltűnt a polcokról, és most meg szeretném támadni a fodrász kellékest.
  Előre is köszönöm a válaszod!
  Neked is legyen szép napod! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, köszönöm :)
   Én a KIN Prestige-t használom már vagy 6 éve, és imádom, hogy a vörösei nem igen kopnak ki, most is lassan másfél hónapja volt festve a hajam, és még mindig kicsit ereszti a színét hajmosásnál!

   Innen a 6.66 az enyém, és a 7.66 pont eggyel világosabb :P
   http://www.fodraszkellek24.hu/image/data/Hajsz%C3%ADnek/KIN%20hafest%C3%A9k%20hajsz%C3%ADnek/kinhajfestek55.jpg

   És az oldalukról tudsz is rendelni, meg oxit is hozzá :)

   Szerintem mindenképp megér egy próbát, annyi, hogy érdemes egy fodárszkellékesben megkérdezni, milyen erősségű oxit ajánl hozzá, mert szerintem a 9es kéne hozzá. :)

   Törlés
  2. Értem. :) Köszönöm!!!

   Törlés

Répás kekszek SzafiFree Expressz lisztkeverékkel

Sziasztok! Mostanában egész sokat kísérletezgetek a sütögetéssel és főzéssel. Mivel volt még itthon egy jó adag répa, amit kidobni nem akar...