2018. június 23., szombat

Első próbálkozások SzafiFree lisztekkel

Sziasztok!

Az év eleji bejegyzésemben írtam, hogy szeretnék kicsit jobban odafigyelni az étkezésemre. Ez nem azt jelenti, hogy magokon akarok élni és semmi, de semmi "junk" kaját és nassolnivalót nem akarok enni, de jelentősen csökkenteni akartam, illetve inkább magam megsütni/megfőzni az ételt, és lecsökkenteni a készételek számát is.Éppen emiatt döntöttem úgy, hogy kipróbálom a SzafiFree liszteket, mivel tojást és glutént sem tartalmaz, illetve nagyon könnyűnek tűnt elkészíteni őket. Lelövöm a poént, tényleg nagyon könnyű. :)

Előre leszögezném, hogy ez nem fizetett hirdetés, nem ingyentermék és nem kapok érte pénzt, vagy jutalékot. TÉNYLEG ennyire bejön! Első körben 3 lisztet rendeltem, egy hajdinás kenyér, egy tekerhető palacsinta és egy pizza lisztkeveréket. Nos, egy napig sem bírtam várni, hogy az első kenyeret megsüssem:

ropogós kérgű HAJDINÁS házikenyér
vegán palacsinta
vékony tésztás pizza
világos, puha zsemle
 
A pizzarecept alapján készült
vegán hamburger zsemle
Lényegében csak víz és friss citromlé szükséges az elkészítésükhöz, plusz só/cukor. Nekem tényleg nagyon tetszik eddig az összes, az első 3 lisztkeverék után beszereztem a Világos Puha lisztkeveréket és az Expressz Lisztkeverék Kelesztés Nélküli Tésztákhoz lisztet is. Utóbbit még nem próbáltam, de a napokban mindenképpen szeretném azt is kipróbálni, például kakaós csiga formájában. :)

Ti próbáltátok már? Ha igen, mi a véleményetek? Ha nem, szeretnétek?

Köszönöm, hogy elolvastad, legyen szép napod!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...