2018. július 11., szerda

Lakeside Weekend villámlátogatás - Élménybeszálmoló

Sziasztok!

Szombaton elmentünk Agárdra, a Lakeside Weekend-re, az idén kivételesen csak egy villámlátogatás volt. Nem aludtunk ott, még aznap este hazajöttünk, de számomre így is pont elég élvezetes volt, mivel néhány frizurát is készíthettem. :)


Veszprémben Ircsi és Szilvi bevártak minket, így ők az Impalával, mi pedig a Dodge-zsal mentünk. Eleinte kicsit tartottam tőle, de a kényelem mindent felülmúlt! Ráadásul az elmúlt egy évben, mióta megvan a Dodge, mindig jobban és jobban tetszik, persze van még mit csinosítgatni a festésen, de már így is nagyon megszerettem. 

 

Természetesen vittem a fodrászcuccot is, mert volt, aki jelezte előre, hogy szeretne magának frizurát csináltatni velem, de azért akadt olyan is, akinek spontán ötletből felbuzdulva álltam neki a frizurának. :)
 
Nagyon élveztem, hogy lényegében mindenkitől szabad kezet kaptam,így kiélhettem a kreativitásomat. Ráadásul mindegyik lánynak tetszett a végeredmény.


A rövidebb hajaktól pár éve még nagyon tartottam, de aztán bebizonyosodott - akárcsak most is - hogy nem kell, mert egy kis kreativitással abból is ki lehet hozni egy mutatós frizurát.


Az pedig mindig nagyon jó móka, amikor egy kislány haját csinálhatom, mert mindig olyan izgatottak és nagyon várják, hogy a szép ruhához szép frizura készüljön. Persze most sem vlt ez másképp. :)


Legnagyobb örömömre végre munka közben is készült fotó, egyébként nem volt annyira könyű dolgom, mivel eléggé fújt a szél, de szerencsére megoldottam, és remélhetőleg, volt olyan erős a hajlakk is, hogy kibírja a csajok haja az estét.
Egy pillanatig sem unatkoztam, sok emberrel találkoztunk, beszélgettünk, és nagyon jól esett, hogy sokakkal ajándékoztuk meg egymást, illetve pár aprósággal én is megleptem magam.


Kicsit sajnáltam, hogy a koncertekre nem maradtunk, de őszintén, annyira nem bánom, mert eléggé hamar kidőltem este otthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...