2018. július 6., péntek

Pick Up Drive - Élménybeszámoló

Sziasztok!

Múlthét pénteken Romhányba utaztunk, a Pick Up Drive-ra. Nem mondom, az indulás eléggé nehezemre esett, de nagyjából a Veszprém tábla elhagyásával megszűnt minden negatív vagy szorongáskeltő gondolat. Vártam is ezt a rendezvényt már, mert szeretem, de azért kicsit tartottam is az utazástól. Szerencsére csak egy kisebb dugót fogtunk ki, de ezen kívül minden oké volt.
Sajnos nemfényképeztem, így kissé foghíjas lesz, de a teljesség igénye nélkül azért pár képet is hoztam (másoktól).
Első körben a panzióhoz mentünk, kipakolni a bőröndö(ke)t és felfrissülni. Nem sokára pedig indultunk is a helyszínre, ahol nem ért csalódás, mivel már elég sokan voltak, pedig még csak péntek délután 2 körül lehetett. 

 Az idén volt a legtöbb autó, illetve szerintem a legtöbb látogató is. Pénteken viszonylag lazára fogtuk, beszélgettünk, nézelődtünk, hallgattuk a koncerteket, illetve én 11 körül visszamentem a szállásra, de persz nem üres kézzel. Kaptam Marcsitól egy szép, régi táskát és egy hajvirágot, illetve kettőt vettem is (mert ugye még nincs elég...)

Szombaton aztán reggeli után még elbeszélgettük az időt a többiekkel, 2 körül pedig mentem a helyszínre, ahol már vártak, mivel elég sok lány jelentkezett a pin up versenyre, besegítettem a frizurakészítésben.
 A versenyzők:
Nagy örömöm volt szombaton, ugyanis Edittől és Petitől ezt a szépséges cipellőt kaptam. Amiről hazaérve kiderült, hogy egy az egyben ugyanaz, mint amit már hónapokkal ezelőtt néztem és kívánságlistára tettem.

 Egy kis stílusos sütögetés:


Este koncertekkel szórakoztatták a nagyérdeműt:

A koncertek után pedig Johnny pörgette a lemezeket:

Vasárnap reggeli után mindenki viszonylag korán elindult haza, így mi sem időztünk sokat, fél 11 körül elindultunk. 


Hazafelé ilyen stílusos energiaitalokba futottunk egy benzinkúton:


Összességében véve jól éreztem magam és eddig talán az idei Pick Up Drive tetszett legjobban. Így pedig, hogy panzióban aludtunk, különösen jól jött ki. :)

Köszönöm, hogy elolvastad, kellemes hétvégét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2018. 08. 11. Pin Up fotózás

Sziasztok! Tudom, jó ideje nem írtam megint, de amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem csinálok belőle "muszáj" dolg...